Som tilflyttere fra Stavanger/Kristiansand og Danmark har vi forelsket oss i Lillesand, og hva denne sjarmerende Sørlandsperlen har å by på. Med et rikt mangfold av tilbud vil Lillis gjøre dette tilbudet enda rikere. Vi tar det beste fra to verdener, nemlig mat fra Italia, og sjarm fra Sørlandet og til sammen blir dette Lillis Gelato Café.

Vi dro til  Carpigiani Gelato University utenfor Bologna for å lære hvordan vi kunne lage denne herlighten til norske ganer, og resultatet er Lillis; et produkt vi er veldig stolte av.

Vi tilbyr et rikt utvalg av smaker, og er stadig i utvikling for å finne nye og spennende varianter. 
Den ferske og hjemmelaget gelatoen er laget av økologisk melk fra Rørosmeieriet.

Vår lidenskap for gelato strekker seg lengre enn bare sommermånedene, og er mye mer enn bare en porsjon du kjøper når du går forbi. Hva med gelato til fredagslunsjen på jobben, eller søndagskaffen? Uansett hva du velger  håper vi at dere liker gelatoen like mye som det vi gjør.